Delavnica Spletni plan v enem dnevu


Delavnica načrtovanja spletne straniDa lahko zgradimo varno, udobno in praktično hišo, najprej potrebujemo dober načrt. Enako velja za uspešne spletne strani. Zato se udeležite delavnice, na kateri boste s pomočjo strokovnjakov pripravili načrt svoje spletne strani, ki prodaja.

 

Načrtovanje prinese prodajne rezultate!


Načrtovanje zajema postavljanje ciljev strani in iskanje načinov njihovega doseganja. Na primer, želite več povpraševanj. Določimo, kakšen naj bo meni, kakšni naj bodo teksti in slike, kam postaviti gumb in tako dalje.

Kaj pa, če vaši obiskovalci gledajo samo na ceno? Vi se mučite s pripravo ponudb, stranke pa vam "spelje" konkurenca. Za cilj postavimo npr. brezplačne izmere. Ko vas bo stranka srečala v živo, jo boste prepričali.

Načrtovanje vam omogoča dosegati poslovne cilje s pomočjo spletne strani. Prilagojeno je vam, vašim kupcem in njihovim navadam na spletu.


Kako poteka delavnica?


Začeli bomo z določanjem ciljev in ciljnih skupin vaše spletne strani. Na podlagi tega boste izbrali oblikovalske smernice. Preverili bomo, na katere ključne besede se osredotočiti, da dosežete dobre pozicije v iskalnikih, kot je Google.

Skupaj bomo pripravili menije, s pomočjo katerih se bodo obiskovalci čim lažje znašli. Nato bomo zasnovali žični diagram oz. skico vaše spletne strani. Posvetili se bomo tudi pisanju učinkovitih besedil za splet.

Z vami bodo strokovnjaki za načrtovanje spletnih strani, spletno oblikovanje in marketing.

Ob zaključku delavnice boste imeli v rokah načrt spletne strani. Z njim lahko spremenite svojo obstoječo spletno stran ali pa se odločite za novo.


Kdaj bo naslednja delavnica?


Povprašajte nas o naslednjem terminu: izpolnite obrazec ali pa nas pokličite na 01 777 78 78.
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!
KONTAKTIRAJTE NAS!
Svetovalec bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.
  Ime in priimek*:
  E-pošta*:
  Podjetje*:
  Spletna stran:
  Promocijska koda:

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni