Delavnica Spletna stran v enem dnevu


Delavnica urejanja spletne straniKo je vaša spletna stran izdelana, je čas, da jo napolnite z vsebinami in nato vzdržujete njeno ažurnost. S pomočjo urejevalnika Webtasy CMS to zagotovo ne bo problem, da boste pravi mojstri, pa vas bomo povabili na delavnico Spletna stran v enem dnevu.Kako poteka delavnica?


Urejali boste svojo novo stran, ki jo bomo za vas izdelali že pred dogodkom. Pri tem bomo sledili vašemu načrtu s prve delavnice.

Naučili se boste, kako urejati besedila in slike, spreminjati menije na vaši spletni strani, pa tudi upravljati z gradniki. Tako boste lahko kadarkoli sami dodajali nove izdelke ali storitve na spletno stran, spreminjali postavitev elementov, poudarili novo akcijo ... brez čakanja na izdelovalca spletne strani in tudi brez dodatnih stroškov!


Spletno stran lahko objavimo takoj!


Ob pomoči strokovnjakov boste na spletno stran vnesli besedila in slike. V samo nekaj urah bo vaša nova spletna stran lahko že pripravljena za objavo! Prej ko jo objavite, prej lahko začne prodajati, kajne?


Kdaj bo naslednja delavnica?


Povprašajte nas o naslednjem terminu: izpolnite obrazec ali pa nas pokličite na 01 777 78 78.
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!
KONTAKTIRAJTE NAS!
Svetovalec bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.
  Ime in priimek*:
  E-pošta*:
  Podjetje*:
  Spletna stran:
  Promocijska koda:

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni