Urejanje vsebine


Z Webtasy CMS bo spreminjanje in dodajanje besedil, slik ter gradnikov na vaši spletni strani preprosto in hitro.


Med urejanjem vidite končno obliko


Med urejanjem stran vidite v takšni obliki, kot bo potem, ko boste objavili spremembe. Orodna vrstica, s pomočjo katere izbirate obliko pisave, dodajate povezave, tabele, slike ali video, spominja na urejevalnike Word in OpenOffice, zato se boste hitro znašli.Objavite kadarkoli


Ko naredite spremembe vsebine, jih lahko samo shranite in nadaljujete kasneje, ali pa jih takoj javno objavite.


Dodajanje vsebin z nekaj kliki


Če ste besedilo napisali npr. v Wordu, ga enostavno vstavite na stran s posebnim gumbom, ki odstrani oblikovanje. Podobno poteka tudi vstavljanje YouTube videa in slik. Te lahko naložite s svojega računalnika ali pa uporabite eno od tistih, ki ste jih že prej naložili na strežnik. Slikam lahko dodajate tudi alternativno besedilo in druge oznake, ki pomagajo pri dobri uvrstitvi v iskalnikih.


Gradniki pomenijo več nadzora


Urejevalnik vam omogoča tudi delo z gradniki. To so tisti elementi spletne strani, ki so vidni na vseh podstraneh ali na posameznem sklopu spletne strani (npr. okvirček s kontaktnimi podatki, novice v stolpcu, gumbi in podobno). Tako boste lahko sami dodali okvirček z akcijsko ponudbo, posodobili kontaktne podatke ali pa zamenjali vrstni red vsebin v stranskem stolpcu strani. S pomočjo gradnikov lahko celo zamenjate sliko v glavi strani ali logotip.


Želite več informacij?

Pokličite nas na 01 777 78 78.
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!
KONTAKTIRAJTE NAS!
Svetovalec bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.
  Ime in priimek*:
  E-pošta*:
  Podjetje*:
  Spletna stran:
  Promocijska koda:

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni