Načrtovanje spletne strani


Spletna stran mora biti pregledna, uporabna in prijazna do uporabnika. Tako dosežemo, da bo ta izpolnil povpraševanje, oddal naročilo, se prijavil na e-novice – izpolnil vaše cilje.

Pri načrtovanju spletne strani upoštevamo navade obiskovalca in cilje ter lastnosti vašega podjetja.


Spletna stran, ki dosega vaše cilje


Najprej postavimo cilje spletne strani: so to povpraševanja, prijave, naročila, seznanjanje obiskovalca s tehničnimi informacijami, telefonski klic ali pa morda samo dober prvi vtis?

Pogovorimo se o vaših ciljnih skupinah oz. potencialnih kupcih. Preverimo tudi vaše konkurente in všečne spletne strani ter analiziramo iskanost ključnih besed v vaši panogi. Te informacije so ključnega pomena za to, da spletna stran pospešuje prodajo in se vaša investicija vanjo hitro povrne.


Meniji, ki vodijo obiskovalca


Na podlagi poznavanja vaših kupcev in panoge določimo, kakšne vsebine potrebuje vaša spletna strani in jih razporedimo v menije tako, da se bo obiskovalec kar najbolje znašel. Vsebine v meniji poimenujemo tudi z mislijo na dobro uvrstitev v iskalnikih.


Žični diagrami


Posebno pozornost posvetimo pozivom k akciji in razporeditvi elementov na strani. V ta namen izrišemo žične diagrame. To so skice razporeditve menijev, gumbov, slik in drugih vsebin na ključnih straneh vaše spletne strani. Služijo kot izhodišče za oblikovanje spletne strani.
  Načrtovanje spletne strani 


Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni