Vnos vsebin


Spletna stran, ki je ne morete urejati, za vas pomeni samo dodatno delo, čakanje in stroške. Zato je vsaka pri nas izdelana spletna stran opremljena s prijaznim urejevalnikom.

Ko prejmete spletno stran, je že opremljena z vsebinami, kot so Google zemljevid, splošni podatki podjetja in kontakti. Vse to lahko po želji spreminjate in kadarkoli dodajate nove vsebine.

Vnašanje vsebin je preprosto


Vnašanje besedil, slik in dokumentov bo z urejevalnikom vsebine povsem preprosto. Spominja na urejevalnike besedil, kot je Word.

Če se kje zatakne, z veseljem pomagamo, na voljo pa so vam tudi navodila v orodju in spletna pomoč.


Z veseljem priskočimo na pomoč


Če želite, pa lahko dodatne vsebine namesto vas vnesemo tudi mi. Izberite paket, ki vključuje vnos vsebin, pošljite nam besedila in slike, in poskrbeli bomo, da bodo vsebine hitro in natančno vnesene na vašo novo spletno stran.

Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni