Izdelava in aplikacije


Vašo spletno stran bo izdelala ekipa strokovnjakov z bogatimi izkušnjami. Skrbno bomo pazili, da bo prijazna tako do vaših obiskovalcev kot tudi do vas. Vašo spletno stran bomo opremili z aplikacijami, ki vam pomagajo narediti dober prvi vtis in stopiti v stik s potencialnimi kupci.

Vsaka pri nas izdelana spletna stran vsebuje naslednje aplikacije:

Spletni obrazci

Spletni obrazec lahko uporabite za povpraševanje, kontakt, naročila, prijave na dogodke in podobno.
Ko nekdo izpolni obrazec, podatke prejmete na enega ali več e-poštnih naslovov. Ob tem se zapišejo tudi v preglednico, ki jo lahko s spletne strani kadarkoli izvozite.

 

Fotogalerije

Fotogalerija vam omogoča privlačen in urejen prikaz večje količine slik. Ob kliku na posamezno sliko se ta odpre v večji velikosti, ozadje okoli nje pa se rahlo zatemni, da se obiskovalec lažje osredotoči nanjo. Med slikami lahko prehaja s klikanjem na puščice, ali pa zapre posamezno sliko in odpre naslednjo.

Sistem za optimizacijo za iskalnike

S to aplikacijo boste lahko brez programerskega znanja urejali meta vsebine. To so deli zapisa spletne strani, ki so namenjeni prav iskalnikom, nekateri pa se pokažejo tudi med Googlovimi rezultati.
Sistem omogoča tudi, da stran z nekaj kliki povežete z orodji Google Analytics in Google Webmaster Tools.Poleg teh aplikacij lahko vaša spletna stran glede na izbrani paket vsebuje še:

 

Mini predstavitev ("slideshow")

Aplikacija omogoča menjavanje slik na vstopni strani. Uporabite jo lahko za poudarjanje vaših konkurenčnih prednosti, sklopov ponudbe ali pa akcij. Za razliko od klasičnih spletnih animacij boste vsebine v mini predstavitvi lahko kadarkoli samostojno urejali.

 

Novice

Ta aplikacija prikazuje novice, dogodke ali podobne aktualne vsebine. Novico vnesete samo enkrat, prikazala pa se bo na več delih spletne strani: na posebni podstrani in še v stolpcu na vstopni in notranjih straneh. Novice so opremljene s sliko, datumom, naslovom in besedilom.

 

Napredne novice

Napredne novice prinašajo dodatne možnosti za objavljanje aktualnih vsebin. Na voljo vam bosta dve kategoriji (npr. novice in akcije), ki sta prikazani v ločenih okvirčkih na vstopni strani, poleg tega pa ima vsaka še svojo podstran. Nastavili boste lahko datum objave, izbrisa oziroma ukinitve, kar je še posebej uporabno, kadar želimo novico pripraviti vnaprej ali pa poskrbeti, da na strani ne bi bilo neaktualnih vsebin.

 

Katalog izdelkov in storitev

Katalog vam pomaga na eni podstrani urejeno prikazati več izdelkov, storitev, lokacij ali podobnih vsebin. Za vsak izdelek ima predviden prostor za sliko in opis, na vrhu pa še za uvodno besedilo. Tako bo obiskovalec brez težav izbral izdelek ali storitev, ki ga najbolj zanima.

 Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni