Promocijski video


Poleg izdelave spletne strani vam lahko pomagamo tudi s pripravo videa za vašo spletno stran ali oglas.


Za 85 % izboljša prodajne rezultate


Video na vaši spletni strani za kar 85 % poveča verjetnost, da se bo obiskovalec odločil za nakup pri vas!

Poleg tega lahko vaš video opravlja tudi izobraževalno in marsikatero drugo nalogo. Uporabite ga za predstavitev storitve, reportažo dogodka, izjave zadovoljnih strank ali vodič za uporabo vašega izdelka.

Oglejte si primer:
Stranke vas lažje najdejo


Video se zelo pogosto pojavi med rezultati v iskalnikih, kot je Google, s čimer poskrbi za to, da vas potencialne stranke lažje najdejo. Ima tudi viralni potencial – zanimiv video bodo uporabniki delili na družabnih omrežjih, kot sta Facebook in Twitter.


Učinkovita razlaga olajša delo v prodaji


Če je vaša dejavnost takšna, da obiskovalec potrebuje več razlage, lahko video učinkovito nadomesti dolga besedila na spletnem mestu, ki jih prebere le malo kdo. Obiskovalca informira in vam zato olajša delo v prodaji.


Video je lahko sneman ali animiran


Video je lahko sneman, kar pomeni, da ekipa pri vas v podjetju, na prodajnem mestu ali dogodku posname gradivo, ki se ga nato dodatno obdela. Še bolj priljubljen pa je animirani video, kar pomeni, da so elementi izrisani in jim nato dodamo gibanje.

Vas zanima video za vaše podjetje ali produkt?

Pokličite nas na 01 777 78 78 ali izpolnite kontaktni obrazec!
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni