Spletni marketing


Spletna stran je temelj vaše spletne prisotnosti, a tu se zgodba šele začne. Brez pravih obiskovalcev ne more dosegati vaših poslovnih ciljev. Spletni marketing vam pomaga na spletno stran privabiti kakovostne obiskovalce, torej tiste, ki bodo tudi postali vaši kupci.


Google in Facebook oglaševanje: Oglasuj.me


  Večina ljudi na spletne strani pride s pomočjo Googla. Če vaša spletna stran ne pojavi na prvi strani zadetkov, izgubljate tudi do 90 % tistih, ki bi lahko postali vaše stranke. Najhitrejša rešitev je Google oglaševanje Oglasuj.me.

Z našo pomočjo se lahko izpostavite tudi na največjem družabnem omrežju na svetu, Facebooku. Z Oglasuj.me boste vedno korak pred konkurenco.E-poštni marketing: Dostavljalec.si


  E-novice vam pomagajo vzdrževati odnos z obstoječimi strankam, spodbujati ponovne nakupe, pa tudi pridobivati nove kupce.

Spoznajte Dostavljalec.si, prijazno orodje za e-poštni marketing. Ponuja vam izjemno prednost: z njim prihranite čas in denar v prodaji. Pove vam, kdo je odprl vaše e-novice in kliknil na povezavo v njih. Tako dobite seznam zainteresiranih, ki se jim dodatno posvetite. Ker ne izgubljate časa z nezainteresiranimi, boste hitreje in ceneje dosegli prodajne rezultate.Preverjanje pozicij v iskalnikih: MojaPozicija.si


  MojaPozicija.si preverja uvrstitve vaše spletne strani na Google.si. Redno prejemate poročila o trenutnih pozicijah za izbrane ključne besede.

Rezultati so objektivni, za razliko od tistih, ki jih morda kaže vaš brskalnik. S pomočjo MojaPozicija.si lahko nadzorujete napredek svoje optimizacije za iskalnike in se hitro odzovete na spremembe. Na voljo vam je celo brezplačni paket!

Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni