Izdelava spletne trgovine na ključ

 
Izdelava spletne trgovine, ki prodaja

Izdelava spletne trgovine ni noben bav-bav, če se jo lotite s pravo ekipo. Ekipo, ki ima znanje iz vseh potrebnih segmentov:
  • Načrtovanje
  • Oblikovanje
  • Programiranje
  • Spletni marketing
  • Optimizacija prodaje
Spletne trgovine izdelujemo na odprtokodnem sistemu Magento.1.) Načrtovanje

Spletna trgovina ni namenjena temu, da vsake toliko kakšen kupec odda naročilo. Ne. Spletna trgovina mora živeti, mora biti pametno zgrajena in prinašati dobre prodajne rezultate. Ni vseeno, kakšen tekst je na gumbu za dodajanje v košarico. In niti ni vseeno, kakšne barve je ta gumb, kakšne velikosti, ter kje je pozicioniran.
Zato se pri nas spletnih trgovin ne lotimo serijsko, ampak se posvetimo vsaki posebej, s ciljem doseganja čimboljše prodaje.


2.) Oblikovanje

Pri oblikovanju spletne trgovine se fokusiramo na čist dizajn ter sledimo novim trendom. Zavedamo se, da tisto, kar prodaja, so slike, videi in ostale obogatene vsebine. Naše spletne trgovine so tudi prilagojene za ogled na mobilnih napravah.


3.) Programiranje, konfiguracija, namestitev modulov

Vsaka spletna trgovina je unikatna, s svojimi specifikami. Glede na to, izberemo module in fukcionalnosti, ki jih je smiselno vključiti kot podporo prodaji. Naši razvijalci delajo s sistemom Magento na dnevni bazi, kar prinaša zelo veliko tehničnega znanja. Ni problema, ki ga ne bi znali rešiti.


4.) Uvoz izdelkov, dodajanje vsebin in objava strani

Ko je spletna trgovina pripravljena za vnos vsebin, najprej uvozimo  produkte. Brez skrbi, če imate 1000 produktov, ne bo potrebno vsakega posebej vpisovati, ampak za vas produkte uvozimo (po predpripravljenem formatu). Trgovino dopolnimo z ostalimi podpornimi vsebinami, še enkrat potestiramo vse funkcionalnosti in pripravljeni smo na objavo.

Gostovanje spletnih trgovin na zanesljivih strežnikih Domenca.com

Za gostovanje manjših spletnih trgovin (do 500 izdelkov) priporočamo vzdrževano VPS gostovanje >>>
(op: povezava se odpira v novem oknu)

Za večje spletne trgovine, z več obiska ter produkti, priporočamo uporabo VPS strežnika po meri >>>
(op: povezava se odpira v novem oknu)Želite spletno trgovino, ki prodaja?

KONTAKTIRAJTE NAS

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni