Reference spletnih strani na ključ


Z vami smo že več kot 17 let in v tem času smo izdelali že več kot 1000 spletnih strani. Med njimi so takšne za manjša in nova podjetja, kot tudi velika spletna mesta za organizacije, kot je Gospodarsko razstavišče.

Preizkusili smo se v skoraj vseh panogah, od turizma in gradbeništva do šolstva in kozmetike. Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili pravo spletno stran za vašo dejavnost.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
 
 

Roletarstvo BOC


Naročnik: Roletarstvo Borut Boc s.p.

Roletarstvo BOC je družinsko podjetje z več kot 65-letno tradicijo izdelovanja rolet. So eni prvih proizvajalcev senčil na slovenskem. Danes podjetje vodi in tradicijo nadaljuje že tretja generacija. S spletno stranjo želijo povečati prodajo in graditi na še večji prepoznavnosti družinskega podjetja.

www.rolete-boc.si
     
     
 
 

Neja Kršinar


Naročnik: Neja Kršinar

Neja je obetavna mlada tekačica na dolge proge. Zadala si je visoke cilje. Verjamemo vanjo, zato smo ji takoj priskočili na pomoč kot sponzorji spletne strani. Tu lahko preberete več o njeni športni poti in izveste, kakšne odlične rezultate dosega.

www.nejakrsinar.si
     
     
 
 

Popravilo platišč - Avtoremont Pavalec


Naročnik: Avtoremont, Zvonko Pavalec s.p.

Popravilo platišč Pavalec vam zagotavlja vrhunsko popravilo platišč, na avtoservisu pa vam nudijo kvaliteten servis celotnega avtomobila.
Na spletni strani so predstavljene vse storitve Avtoremonta Plavec, najbolj pa smo izpostavili kontakt in lokacijo podjetja.

www.popraviloplatisc.com
     
     
 
 

RN terapija


Naročnik: RN Terapija d.o.o.

RN terapija ponuja tečaje in delavnice za zdravstvene delavce, ter terapevtske obravnave, s katerimi pomaga predvsem našim najmlajšim. Na spletni strani najdete kratke in jedrnate informacije, namenjene tudi strokovnjakom. Oblikovali smo jo v tonih modre in sive, polepšali pa s prisrčnimi slikami malčkov.

www.rnterapija.si
     
     
 
 

Adventours


Naročnik: Adventours Marko Barle s.p.

Adventours je drugačna turistična agencija, saj boste v njeni ponudbi našli urbane oddihe, adrenalinska in eksotična potovanja. Te posebnosti smo izpostavili na novi spletni strani, pri kateri so zelo pomembne izrazite fotografije.

www.adventours.si
     
     
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni