Reference spletnih strani na ključ


Z vami smo že več kot 17 let in v tem času smo izdelali že več kot 1000 spletnih strani. Med njimi so takšne za manjša in nova podjetja, kot tudi velika spletna mesta za organizacije, kot je Gospodarsko razstavišče.

Preizkusili smo se v skoraj vseh panogah, od turizma in gradbeništva do šolstva in kozmetike. Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili pravo spletno stran za vašo dejavnost.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
 
 

Kadrovska asistenca


Naročnik: Kadrovska asistenca d.o.o.

Spletna stran je namenjena dvema ciljnima skupinama: kadrovskim strokovnjakom, ki potrebujejo pomoč pri izvedbi kadrovskih procesov, in pa direktorjem, katerim pomagajo pri zaposlovanju. Cilj spletne strani je graditi prepoznavnost znamke in pa pridobiti nove stranke na področju kadrovske asistence.

www.kadrovska-asistenca.si
     
     
 
 

GE consulting


Naročnik: GE Consulting d.o.o.

Podjetje GE consulting zastopa svetovno prepoznavna podjetja v sektorju kemičnih izdelkov in repromaterialov za embalažno industrijo. Zanje smo pripravili temno stran z živahnimi modrimi in zelenimi poudarki.

www.geconsulting.si
     
     
 
 

Lekarna Nove Poljane


Naročnik: Lekarna Nove Poljane

Sodobna holistična lekarna, ki se lahko pohvali z zanimivimi prednostmi, seveda potrebuje tudi spletno stran. Na njej smo poudarili novice, kjer lahko obiskovalec izve marsikaj koristnega, pomembna pa sta tudi delovni čas in lokacija.

www.lekarnanovepoljane.si
     
     
 
 

Pingo, prodaja gostinske opreme


Naročnik: Pingo, d.o.o.

Spletna stran PINGO je namenjena prodaji gostinske opreme. Na spletni strani najdete gostinske pomivalne stroje, ledomate, kavne aparate, štedilnike, friteze, profesionalne žare, peči za pizze, mikrovalovne pečice in še veliko več.

www.pingo.si
     
     
 
 

Igrala Pozinek


Naročnik: Tina Pozinek Koštomaj s.p.

Spletna stran igrala-pozinek.si z unikatnim oblikovanjem že na prvi pogled sporoča, da gre za produkte, namenjene otrokom. Številne reference in certifikati izražajo profesionalnost podjetja. Primarni cilj strani je oddaja povpraševanja, kar je izpostavljeno z rdečim gumbom. Sekundarni cilj pa je prijava na e-novice.

www.igrala-pozinek.si
     
     
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni