Reference spletnih strani na ključ


Z vami smo že več kot 17 let in v tem času smo izdelali že več kot 1000 spletnih strani. Med njimi so takšne za manjša in nova podjetja, kot tudi velika spletna mesta za organizacije, kot je Gospodarsko razstavišče.

Preizkusili smo se v skoraj vseh panogah, od turizma in gradbeništva do šolstva in kozmetike. Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili pravo spletno stran za vašo dejavnost.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
 
 

Xpoint


Naročnik: X Point trgovina, gostinstvo in turizem d.o.o.

Spletna stran xpoint.si z bogatim slikovnim materialom predstavlja ponudbo poletnih in zimskih športov in aktivnosti. Cilj spletne strani je spodbuditi obiskovalce h kontkatiranju, zato smo gumb izpostavili z rdečo barvo.

www.xpoint.si
     
     
 
 

Pletna Bled


Naročnik: Žvegelj Marjan s.p.

Spletna stran je namenjena prestavitvi vožnje s pletno na Blejskem jezeru. Slika v ozadju strani izraža romantičnost ponudbe, poudarek pa je na obrazcu za povpraševanje.

www.pletnabled.com
     
     
 
 

Ljudska univerza Škofja Loka


Naročnik: Ljudska univerza Škofja Loka

Ljudska univerza Škofja Loka ponuja številne izobraževalne programe, od osnovne šole pa vse do fakultete. Namen prenove spletne strani je bil izboljšati preglednost vsebin, pa tudi oblikovno osvežiti stran. Spletna stran vsebuje tudi zanimivo aplikacijo Mini predstavitev.

www.lu-skofjaloka.si
     
     
 
 

Ekoefekt


Naročnik: EFEKTIVA Gostinstvo, trgovina in proizvodnja d.o.o.

Okusno in zdravo je slogan blagovne znamke Ekoefekt. Zato je spletna stran oblikovana v zelenih in oranžnih odtenkih, popestrili pa smo jo s slikami zdravih dobrot. Obiskovalci lahko tudi oddajo povpraševanje za naročilo dostave hrane.

www.ekoefekt.si
     
     
 
 

Medico, medicinska kozmetologija


Naročnik: PRELOG IDA S.P. - MEDICO-KOZMETIKA OBRAZA IN TELESA

Medico združuje lepoto in zdravje. Kako do obojega je opisano pod različnimi storitvami, ki so razdeljene glede na tematiko. Nanje pa se lahko naročite s pomočjo kontaktnega obrazca.

www.medico-prelog.com
     
     
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni