Reference spletnih strani na ključ


Z vami smo že več kot 17 let in v tem času smo izdelali že več kot 1000 spletnih strani. Med njimi so takšne za manjša in nova podjetja, kot tudi velika spletna mesta za organizacije, kot je Gospodarsko razstavišče.

Preizkusili smo se v skoraj vseh panogah, od turizma in gradbeništva do šolstva in kozmetike. Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili pravo spletno stran za vašo dejavnost.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
 
 

GRISI+


Naročnik: RA Sinergija d.o.o.

Spletna stran je namenjena projektu GRISI+, ki ga financira evropski sklad za regionalni razvoj. Vsebuje vse podatke o ciljih projekta in partnerjih, obenem pa je centralni vir informacij o dogodkih.

www.grisiplus.eu
     
     
 
 

Ingra


Naročnik: INGRA Stanislav Klemenčič, s. p.

Podjetje Ingra je želelo s spletno stranjo povečati število povpraševanj po storitvah projektiranja. Veliko koristnih informacij in bogata fotogalerija kažeta na vrhunske storitve. Katalog hiš, Vprašanje tedna in spletni obrazec pozivajo k oddaji povpraševanja.

www.ingra.si
     
     
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni