Reference2


Z vami smo že več kot 17 let in v tem času smo izdelali že več kot 1000 spletnih strani. Med njimi so takšne za manjša in nova podjetja, kot tudi velika spletna mesta za organizacije, kot je Gospodarsko razstavišče.

Preizkusili smo se v skoraj vseh panogah, od turizma in gradbeništva do šolstva in kozmetike. Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili pravo spletno stran za vašo dejavnost.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 
 

Kozmetični salon Popolna si


Naročnik: Nevenka Namjesnik s.p.

Kozmetični salon z izvirnim imenom ponuja storitve nege obraza in telesa, depilacije, ličenja in podobno. Pri izdelavi spletne strani smo veliko pozornosti namenili oblikovanju. Spletna stran je polna toplih in umirjenih barvnih odtenkov, pika na i pa je ozadje z dekorativnim vzorcem.

www.kozmeticnisalon-popolna.si
     
     
 
 

MojProjekt


Naročnik: ARHI-3K d.o.o.

Namen strani je predstavitev različnih paketov storitev, zato smo jih izpostavili s posebnim oblikovanjem vstopne strani. Dodali smo še pozive k akciji, da spodbudimo obiskovalce strani k oddaji povpraševanja.

www.mojprojekt.si
     
     
 
 

Ljudska univerza Škofja Loka


Naročnik: Ljudska univerza Škofja Loka

Ljudska univerza Škofja Loka ponuja številne izobraževalne programe, od osnovne šole pa vse do fakultete. Namen prenove spletne strani je bil izboljšati preglednost vsebin, pa tudi oblikovno osvežiti stran. Spletna stran vsebuje tudi zanimivo aplikacijo Mini predstavitev.

www.lu-skofjaloka.si
     
     
 
 

Literator


Naročnik: Združenje Literator

Združenje Literator ima plemenit namen: prostovoljci nudijo učno pomoč socialno ogroženim otrokom, dijakom in študentom. Zato smo se z velikim veseljem vključili v projekt in jim podarili spletno stran.

www.literator.si
     
     
 
 

Minu jezikovno-ustvarjalni studio


Naročnik: MINU, Maya Petkovšek s.p.

Ideja Minu jezikovno – ustvarjalnega studia je bila omogočiti spletno prijavo na tečaje tujih jezikov ter povpraševanje za prevajanje, kjer ima stranka že v oddaji povpraševanja možnost oddaje dokumenta, ki se bo prevajal. Na spletni strani imajo tudi možnost objavljanja novosti in ugodnosti.

www.minu-jeziki.si
     
     
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!
KONTAKTIRAJTE NAS!
Svetovalec bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.
  Ime in priimek*:
  E-pošta*:
  Podjetje*:
  Spletna stran:
  Promocijska koda:

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni