Reference2


Z vami smo že več kot 17 let in v tem času smo izdelali že več kot 1000 spletnih strani. Med njimi so takšne za manjša in nova podjetja, kot tudi velika spletna mesta za organizacije, kot je Gospodarsko razstavišče.

Preizkusili smo se v skoraj vseh panogah, od turizma in gradbeništva do šolstva in kozmetike. Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili pravo spletno stran za vašo dejavnost.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 
 

Mirosan


Naročnik: Mirosan d.o.o.

Podjetje Mirosan ponuja jabolka, izdelke iz jabolk in sadike. Njihova spletna stran je zato v prijaznih naravnih barvah. Velik poudarek je namenjen novicam, na strani pa najdemo veliko informacij, povezanih z jabolki.

www.mirosan.si/novicke
     
     
 
 

Center Ananta


Naročnik: ANANTA SAŠA DEBEVEC S.P.

Center Ananta spodbuja zdrav način življenja na osnovi starega tradicionalnega znanja, zato je tudi stran oblikovno povezana s kitajskimi vzorci. Preko spletne strani se stranke lahko naročijo na Ananta terapijo ali pa kupijo darilni bon.

www.ananta.si
     
     
 
 

Frigologo


Naročnik: Frigologo, prevozi in logistika, d.o.o.

Podjetje se ukvarja s prevozi in logistiko. Obvladuje celoten evropski trg. Zanje smo izdelali simpatično spletno stran, ki podaja kratke in jedrnate informacije o njihovem poslovanju.

www.frigologo.si
     
     
 
 

ER Marketing


Naročnik: Naročnik: ER MARKETING, poslovne storitve d.o.o.

ER marketing se ukvarja s trženjem na prodajnem mestu. Njihovo dejavnost smo predstavili na zanimiv način: oblikovanje spletne strani se poigrava z enim od osnovnih elementov prodaje v trgovinah – črtno kodo.

www.ermarketing.si
     
     
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!
KONTAKTIRAJTE NAS!
Svetovalec bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.
  Ime in priimek*:
  E-pošta*:
  Podjetje*:
  Spletna stran:
  Promocijska koda:

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni