Reference2


Z vami smo že več kot 17 let in v tem času smo izdelali že več kot 1000 spletnih strani. Med njimi so takšne za manjša in nova podjetja, kot tudi velika spletna mesta za organizacije, kot je Gospodarsko razstavišče.

Preizkusili smo se v skoraj vseh panogah, od turizma in gradbeništva do šolstva in kozmetike. Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili pravo spletno stran za vašo dejavnost.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 
 

RN terapija


Naročnik: RN Terapija d.o.o.

RN terapija ponuja tečaje in delavnice za zdravstvene delavce, ter terapevtske obravnave, s katerimi pomaga predvsem našim najmlajšim. Na spletni strani najdete kratke in jedrnate informacije, namenjene tudi strokovnjakom. Oblikovali smo jo v tonih modre in sive, polepšali pa s prisrčnimi slikami malčkov.

www.rnterapija.si
     
     
 
 

Adventours


Naročnik: Adventours Marko Barle s.p.

Adventours je drugačna turistična agencija, saj boste v njeni ponudbi našli urbane oddihe, adrenalinska in eksotična potovanja. Te posebnosti smo izpostavili na novi spletni strani, pri kateri so zelo pomembne izrazite fotografije.

www.adventours.si
     
     
 
 

Soča Outdoor Festival


Naročnik: Soča festival d.o.o.

Festival Soča Outdoor je namenjen ljubiteljem glasbe, športa in adrenalina. Dogodek je zelo dinamičen, zato smo zanj pripravili tudi dinamično stran. Na njej najdemo žive barve, mini predstavitev in zanimive fotografije. Cilj spletne strani je registracija na festival, obenem pa poziva tudi k prijavi na e-novice.

www.soca-outdoor.com
     
     
 
 

Odvetniška družba Tršan


Naročnik: Odvetniška družba Tršan

Odvetniška pisarna Tršan deluje od leta 1990 in pri svojem delu stremi k odličnosti in profesionalnosti. Spletna stran poskuša čimbolje predstaviti celoten spekter pravnih storitev, ki jih nudijo.

www.odvetnik-trsan.si
     
     
 
 

Montažne hiše Testa


Naročnik: Montažne hiše Testa d.o.o.

Montažne hiše Testa ponujajo hiše, ki jih odlikuje raznolikost, visoka kakovost izbranih materialov ter predvsem ugodna cena.

www.testa.si
     
     
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!
KONTAKTIRAJTE NAS!
Svetovalec bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.
  Ime in priimek*:
  E-pošta*:
  Podjetje*:
  Spletna stran:
  Promocijska koda:

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni