Reference2


Z vami smo že več kot 17 let in v tem času smo izdelali že več kot 1000 spletnih strani. Med njimi so takšne za manjša in nova podjetja, kot tudi velika spletna mesta za organizacije, kot je Gospodarsko razstavišče.

Preizkusili smo se v skoraj vseh panogah, od turizma in gradbeništva do šolstva in kozmetike. Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili pravo spletno stran za vašo dejavnost.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 
 

Weber


Naročnik: Weber, proizvodnja in trgovina, d.o.o.

Podjetje Weber se ukvarja s proizvodnjo priključnih elementov, struženjem na CNC stružnih avtomatih in obdelavo na CNC obdelovalnih centrih. Zato ni naključje, da je stran oblikovana s čistimi, tehničnimi linijami, njeno ozadje pa ima efekt kovine. Namen spletne strani je seveda pridobivanje povpraševanj.

www.weber.si
     
     
 
 

Vitaaqua


Naročnik: Vitaaqua d.o.o.

Vitaaqua je družinsko podjetje z več kot 30 letnimi izkušnjami s področja svetovanja, projektiranja in izvedbe ekoloških programov.
Na spletni strani najdete vse o tehniki bazenske filtracije, pripravi pitne vode, fontanah in PVC opremi.

www.vitaaqua.eu
     
     
 
 

Kadrovska asistenca


Naročnik: Kadrovska asistenca d.o.o.

Spletna stran je namenjena dvema ciljnima skupinama: kadrovskim strokovnjakom, ki potrebujejo pomoč pri izvedbi kadrovskih procesov, in pa direktorjem, katerim pomagajo pri zaposlovanju. Cilj spletne strani je graditi prepoznavnost znamke in pa pridobiti nove stranke na področju kadrovske asistence.

www.kadrovska-asistenca.si
     
     
 
 

Snedim, dimnikarske storitve


Naročnik: Snedim d.o.o.

Ko obiščete to spletno stran, se primite za gumb, saj podjetje Snedim ponuja dimnikarske storitve. Potrebovali so prijazno in pregledno stran, na kateri obiskovalci iz njihovega območja dobijo ključne informacije. Motiv dima in sivo barvo smo poživili s svetlo zeleno, ter jasno izpostavili kontaktne podatke.

www.snedim.si
     
     
 
 

GE consulting


Naročnik: GE Consulting d.o.o.

Podjetje GE consulting zastopa svetovno prepoznavna podjetja v sektorju kemičnih izdelkov in repromaterialov za embalažno industrijo. Zanje smo pripravili temno stran z živahnimi modrimi in zelenimi poudarki.

www.geconsulting.si
     
     
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!
KONTAKTIRAJTE NAS!
Svetovalec bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.
  Ime in priimek*:
  E-pošta*:
  Podjetje*:
  Spletna stran:
  Promocijska koda:

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni