Reference2


Z vami smo že več kot 17 let in v tem času smo izdelali že več kot 1000 spletnih strani. Med njimi so takšne za manjša in nova podjetja, kot tudi velika spletna mesta za organizacije, kot je Gospodarsko razstavišče.

Preizkusili smo se v skoraj vseh panogah, od turizma in gradbeništva do šolstva in kozmetike. Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili pravo spletno stran za vašo dejavnost.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 
 

Lekarna Nove Poljane


Naročnik: Lekarna Nove Poljane

Sodobna holistična lekarna, ki se lahko pohvali z zanimivimi prednostmi, seveda potrebuje tudi spletno stran. Na njej smo poudarili novice, kjer lahko obiskovalec izve marsikaj koristnega, pomembna pa sta tudi delovni čas in lokacija.

www.lekarnanovepoljane.si
     
     
 
 

Inštrukcije Pi


Naročnik: Inštrukcije matematike Pi, Robert Luis s.p.

Matematika marsikateremu osnovnošolcu ali dijaku dela velike preglavice. Inštrukcije Pi ponujajo splošne inštrukcije za osnovne in srednje šole ter pripravo na maturo. Spletna stran, ki smo jo izdelali, pregledno podaja ključne informacije in obiskovalca vabi, da vzpostavi prvi stik.

www.math.si
     
     
 
 

Betonsport


Naročnik: Betonsport d.o.o.

Podjetje Betonsport ponuja cel spekter izdelkov in storitev za betonarne. Njihova nova spletna stran je predvsem namenjena strokovnjakom, ki smo jim postregli s preglednjim menijem in hitrim dostopom do ključnih informacij. Stran smo popestrili z modro-belo barvno kombinacijo in zanimivim ozadjem.

www.betonsport.si
     
     
 
 

Skupina Počivavšek


Naročnik: Skupina Počivavšek d.o.o.

Skupina Počivavšek svojim strankam nudi material za elektroinštalacije, montažo elektroinštalacij, projektiranje projektov osvetlitve in lighting studio. Zanje smo izdelali korporativno spletno stran v odtenkih modre in sive.

www.pocivavsek.si
     
     
 
 

Enerson


Naročnik: Enerson d.o.o.

Podjetje Enerson ponuja alternativne možnosti oskrbe z električno energijo in toploto. Na spletni strani smo predstavili informacije o njihovih storitvah, obiskovalec pa tam najde tudi novice z njihovega strokovnega področja.

www.enerson.si
     
     
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!
KONTAKTIRAJTE NAS!
Svetovalec bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.
  Ime in priimek*:
  E-pošta*:
  Podjetje*:
  Spletna stran:
  Promocijska koda:

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni