Reference2


Z vami smo že več kot 17 let in v tem času smo izdelali že več kot 1000 spletnih strani. Med njimi so takšne za manjša in nova podjetja, kot tudi velika spletna mesta za organizacije, kot je Gospodarsko razstavišče.

Preizkusili smo se v skoraj vseh panogah, od turizma in gradbeništva do šolstva in kozmetike. Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili pravo spletno stran za vašo dejavnost.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 
 

Plemont pole-climbing


Naročnik: PLE-MONT Aleš Nagode s.p.

Plezalke Plemont so namenjene plezanju na drogove in drevesa. Ravno zaradi plezanja v višave smo za ozadje spletne strani izbrali sliko neba. Spletna stran je opremljena z YouTube videi, njen namen pa je informiranje in pridobivanje novih strank.

www.pole-climbing.eu
     
     
 
 

Studio LA


Naročnik: Tekstilni izdelki, Studio LA, Mira Lukežič S.P.

Na tej strani boste našli najrazličnejša otroška posteljna pregrinjala, prevleke, blazine, igrače, predpasnike, odejice, priponke, pokrivala in še kaj. Pri oblikovanju spletne strani smo sledili barvam in oblikam pisanih unikatnih izdelkov.

www.studiola.si
     
     
 
 

Rajski kotiček


Naročnik: Rajski kotiček, Simona Leskovar s.p.

Rajski kotiček se nahaja v Trzinu. Simona vam poleg masaž ponuja tudi refleksoterapije, čiščenje telesa in vodene meditacije. V rajskem kotičku se lahko napolnite z energijo in se podate novim zmagam naproti.

www.razvajanje.si
     
     
 
 

Pingo, prodaja gostinske opreme


Naročnik: Pingo, d.o.o.

Spletna stran PINGO je namenjena prodaji gostinske opreme. Na spletni strani najdete gostinske pomivalne stroje, ledomate, kavne aparate, štedilnike, friteze, profesionalne žare, peči za pizze, mikrovalovne pečice in še veliko več.

www.pingo.si
     
     
 
 

SABOD, globalni logistični center


Naročnik: Sabod d.o.o.

Sabod je globalni logistični center, ki organizira transport v cestnem prometu, prevoz generalnih, razsutih, tekočih ter ostalih uvoznih, izvoznih ter tranzitnih tovorov, transport v zračnem prometu, ponuja pa vam tudi skladiščne prostore in carinske storitve.

www.sabod.com
     
     
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!
KONTAKTIRAJTE NAS!
Svetovalec bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.
  Ime in priimek*:
  E-pošta*:
  Podjetje*:
  Spletna stran:
  Promocijska koda:

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni