Reference2


Z vami smo že več kot 17 let in v tem času smo izdelali že več kot 1000 spletnih strani. Med njimi so takšne za manjša in nova podjetja, kot tudi velika spletna mesta za organizacije, kot je Gospodarsko razstavišče.

Preizkusili smo se v skoraj vseh panogah, od turizma in gradbeništva do šolstva in kozmetike. Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili pravo spletno stran za vašo dejavnost.
 
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
 
 

Inštitut za svobodo oblačenja


Naročnik: Inštitut za svobodo oblačenja

Spletna stran je namenjena predstavitvi izdelave historičnih oblačil in kostumov. Cilj spletne strani je pridobiti nova naročila za izdelavo kostumov in oblačil in pa graditi na prepoznavnosti inštituta.

www.kostumi.si
     
     
 
 

Sun of Art


Naročnik: Urška Lan

Urška Lan je slikarka, ki s pomočjo umetnosti pomaga k dobrem počutju in s tem višji kvaliteti življenja. Umetniška dela služijo kot oddajnik predhodno zbrane energije z določenim namenom. Cilj spletne strani je graditi na prepoznavnosti znamke Sun of Art in pa povečati naročila za izdelavo energijskih slik.

www.sunofart.net
     
     
 
 

Justin storitve


Naročnik: Justin storitve, d.o.o.

Od gradnje do komunikacijskih inštalacij, pri Justin storitvah poskrbijo za vse. Mi pa smo poskrbeli za njihovo spletno stran, ki obiskovalcu jasno in pregledno predstavi ponudbo. Hkrati smo za naročnika pripravili tudi nov logotip.

www.justin-storitve.si
     
     
 
 

Blaži TIM


Naročnik: Blaži TIM, Štefan Blaži s.p.

Podjetje Blaži TIM se ukvarja s keramiko in vodovodnimi inštalacijami, njihova posebnost pa je hišni wellness. Zanje smo ustvarili spletno stran v barvah vode, katere glavni namen je seveda pridobivanje novih strank.

www.blazi.si
     
     
 
 

Igrala Pozinek


Naročnik: Tina Pozinek Koštomaj s.p.

Spletna stran igrala-pozinek.si z unikatnim oblikovanjem že na prvi pogled sporoča, da gre za produkte, namenjene otrokom. Številne reference in certifikati izražajo profesionalnost podjetja. Primarni cilj strani je oddaja povpraševanja, kar je izpostavljeno z rdečim gumbom. Sekundarni cilj pa je prijava na e-novice.

www.igrala-pozinek.si
     
     
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Želite spletno stran na ključ?

KONTAKTIRAJTE NAS!
KONTAKTIRAJTE NAS!
Svetovalec bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja.
  Ime in priimek*:
  E-pošta*:
  Podjetje*:
  Spletna stran:
  Promocijska koda:

ZAKAJ IZBRATI NAS?


z vami smo več kot 17 let
zaupa nam več kot 20.000 strank
izdelali smo več kot 1.000 spletnih strani
za vas skrbi ekipa več kot 30 sodelavcev
pri nas dobite vse spletne storitve na enem mestu

Prijavite se na e-novice!

Želite mesečno prejemati nasvete o tem, kako izboljšati vaš spletni nastop in obiskovalce spletne strani spremeniti v kupce?
 
 
© 1999 - 2017 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 19.5.2016. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni